Ανάπτυξη ιστοσελίδων, εφαρμογών διαδικτύου κατά παραγγελία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων

Με τεράστια εμπειρία σε όλα τα είδη προϊόντων, φροντίζουμε να υλοποιήσουμε για εσάς το αποδοτικότερο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δυνατότητα πολυεπίπεδης πώλησης και τιμολόγησης, πολλαπλές ιδιότητες προϊόντων, μαζική διαχείριση υλικού, στατιστικά πωλήσεων, affiliate system, δωροκουπόνια, πιστωτικές κάρτες και πολλαπλές εξαγωγές δεδομένων στη διάθεσή σας!

Ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων

Ο όρος "δυναμική" που χαρακτηρίζει την ιστοσελίδα σημαίνει ότι το περιεχόμενό της παράγεται δυναμικά από μια βάση δεδομένων. Αυτό σημαίνει πρακτικά για εσάς ότι έχετε στα χέρια σας έναν πίνακα διαχείρισης ώστε να μπορείτε εύκολα να προσθαφαιρείτε και να επεξεργάζεστε περιεχόμενο χωρίς να είναι απαραίτητη η συνδρομή κάποιου τεχνικού.

Διαφήμιση και Προώθηση ιστοσελίδων

Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης μέσω ειδικών μεθόδων βελτιστοποίησης (S.E.O) καθώς και συμμετοχή και σε στοχευμένα προγράμματα διαφήμισης. Είμαστε πιστοποιημένοι εταιρικοί συνεργάτες της Google (Google Partners) και οι καταλληλότεροι για να εμπιστευτείτε για τη διαδικτυακή σας διαφημιστική καμπάνια.

Φιλοξενία και Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Από ένα απλό πακέτο φιλοξενίας, μέχρι έναν managed dedicated server ή ένα σύνολο από servers (cluster) για ιστοσελίδες εξαιρετικά μεγάλης επισκεψιμότητας. Παράλληλα με την τεχνική μας υποστήριξη αναβαθμίζουμε συνεχώς το λογισμικό της ιστοσελίδας σας με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια. Ευρωπαϊκό αξιόπιστο Datacenter.

Κατοχύρωση και διαχείριση ονομάτων χώρου .GR

Ως επίσημοι καταχωρητές ονομάτων χώρου .GR (Αριθμός Μητρώου Καταχωρητή .GR: 91341) αναλαμβάνουμε τις σχετικές υπηρεσίες.