Ανάπτυξη ιστοσελίδων, εφαρμογών διαδικτύου κατά παραγγελία

Ταυτότητα

Η επιχείρηση Hyper Center ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 και προσφέρει τις υπηρεσίες της κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και οργανισμούς. Απαρτίζεται από έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό στη γραφιστική επεξεργασία, τον προγραμματισμό, τη δικτυακή τεχνική υποστήριξη αλλά και τη διαφήμιση. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Google σε εταιρικό επίπεδο:

Η αγάπη μας για το διαδίκτυο μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε εμείς και οι πελάτες μας. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν την εύκολη διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδων, την ηλεκτρονική πώληση προϊόντων και υπηρεσιών, την παρακολούθηση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, τη διαφήμιση σε πολλαπλές τοποθεσίες αλλά και την εκπαίδευση των χρηστών. Κατόπιν μιας συνάντησης μαζί μας μπορείτε και εσείς να δείτε εν λειτουργία τις εφαρμογές αυτές.

Το ενδιαφέρον μας για την πρόοδο του ελληνικού διαδικτύου μας οδήγησε στο να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε στην ιδιοκτησία μας πρωτοποριακές ιδέες διαδικτυακών εφαρμογών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πληρέστερη ιατρική εφαρμογή http://www.doctorlive.gr, η πρώτη μηχανή σύγκρισης τιμών καταναλωτικών ειδών στην Ελλάδα, το http://www.shopnsave.gr/, το μοναδικό ελληνικό σύστημα διαδικτυακής πολυμεσικής εκπαίδευσης http://www.alkimos.edu.gr/, τo δημοφιλέστερο lifestyle news portal http://www.newspistol.com/ καθώς και το μεγαλύτερο θεματικό site/κοινότητα για τη φιλοσοφία: http://www.filosofia.gr/. Παράλληλα επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων μας φροντίζοντας διαρκώς για νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις των εφαρμογών μας.   

Τα ιδιόκτητα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Αλκίμου 14 στο Περιστέρι. Μπορείτε να μας καλέσετε για ένα ραντεβού και εξακρίβωση της εργασίας που επιθυμείτε. Αμέσως μπορούμε να στείλουμε στην επιχείρησή σας τον συνεργάτη που θα ασχοληθεί επισταμένως με την περίπτωσή σας.