Ανάπτυξη ιστοσελίδων, εφαρμογών διαδικτύου κατά παραγγελία

Ταυτότητα

Η επιχείρηση Hyper Center ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 και προσφέρει τις υπηρεσίες της κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και οργανισμούς. Απαρτίζεται από έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό στη γραφιστική επεξεργασία, τον προγραμματισμό, τη δικτυακή τεχνική υποστήριξη αλλά και τη διαφήμιση. Παράγουμε πρωτογενώς κώδικα και γραφικά. Διαθέτουμε ιδιόκτητους servers και προσφέρουμε αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη σε όσους πελάτες αναλαμβάνουμε.

Η αγάπη μας για το διαδίκτυο μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε εμείς και οι πελάτες μας. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν την εύκολη διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδων, την ηλεκτρονική πώληση προϊόντων και υπηρεσιών, την παρακολούθηση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, τη διαφήμιση σε πολλαπλές τοποθεσίες αλλά και την εκπαίδευση των χρηστών. Κατόπιν μιας συνάντησης μαζί μας μπορείτε και εσείς να δείτε εν λειτουργία τις εφαρμογές αυτές. 

Τα ιδιόκτητα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Αλκίμου 14 στο Περιστέρι. Μπορείτε να μας καλέσετε για ένα ραντεβού και εξακρίβωση της εργασίας που επιθυμείτε. Αμέσως μπορούμε να στείλουμε στην επιχείρησή σας τον συνεργάτη που θα ασχοληθεί επισταμένως με την περίπτωσή σας.